voerleverancier van P.V.Barendrecht e/o

Even voorstellen......

 

Meer dan 49 jaar geleden is vader Jan Wagemakers gestart met zijn eigen Dierenspeciaalzaak. Gespecialiseerd op duiven- en vogelgebied. Zoon Peter heeft deze kennis overgenomen en verder ontwikkeld. Dierenspeciaalzaak Jan Wagemakers onderscheid zich in een zeer ruime geselecteerde keuze voeders van een absolute zeer hoge kwaliteit.  

 Zoon Peter en Helma Wagemakers zijn vooral gespecialiseerd op duiven- en vogelgebied. Met al onze producten bieden wij u gegarandeerd een optimale kwaliteit en scherpe prijzen.

 

JanWagemakers...

Kalsdonksestraat 146

4702 ZJ  Roosendaal

Telefoon: 0165-537534

50 jaar Wagemakers dierenspeciaalzaak

Op bezoek bij Peter in de winkel

De duivenwinkel in Roosendaal, gerund door de familie Wagemakers, beleeft deze week het 50 jarig jubileum, en Peter en Helma hebben gemeend dit te moeten vieren, op donderdag 11 mei aanstaande zal er vanaf een uur een duivenmiddag starten, ik zal daar aanwezig zijn, voor product info te geven, voor een duivenbabbel, ook zullen er een 4 tal duiven aanwezig zijn, waarvan u de leeftijd mag raden, lukt het om juist te raden, dan zijn er zakken voer voor de juiste antwoorden, plaats DSZ Wagemakers aan de Kaldonksestraat te Roosendaal, mogelijk tot ziens.